Колеги не ми се разглобява за да меря? За това ако някой знае колко мм е широк уреда на часовника на 156'та нека подскаже.Идеята е да се подмени с такъв който да ми подказва налягането на турбината.
Известие
Collapse
No announcement yet.
Диаметър на уредите за гориво, и т.н.
Collapse
X
-
колега диаметара е 48 мм това без алуминиевия пръстен с него става 45 мм,иначе вътре в самата конзолка където е часовника е 50 мм,но теб предполагам те интересува това на ринговете което се вижда
-
Ще използвам и аз темата,да питам много ли е сложно да се изкара на мястото на часовника уред за температурата на маслото,защото мисля,че тва е най-важното,което трябва да се гледа,особено на кола с турбо...Alfonso 1.3 Boxersigpic EX
Alfonso 156 2.4 140 -new breed
Comment
-
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеЕто и завършен такъв проект - http://www.youtube.com/watch?v=RfcJK_aAxREИначе тва е едно от нещата които ме кефят много в 159-ката,тя си има фабрично
Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщениеТая ще да е някаква много зла,на място турбината надува на 1.5Иначе тва е едно от нещата които ме кефят много в 159-ката,тя си има фабрично
156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Колеги благодаря за бързитре отговори,инфото беше полезно.Сега остава да си намеря подходящ цвят буст метър,пък монтажа вече като му дойде времето ще питам пак.Поздрави.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Първоначално публикувано от barash Покажи съобщениеКолеги благодаря за бързитре отговори,инфото беше полезно.Сега остава да си намеря подходящ цвят буст метър,пък монтажа вече като му дойде времето ще питам пак.Поздрави.
черни ли са ти уредите или бели?156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison
OEM & Ventura Garage
http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW
Comment
Comment